Byg den rigtige lead-motor

Den helt rigtige vej til at skabe leads er forskellig fra virksomhed til virksomhed. Med forskellige teknikker, kanaler og indsatser, kan vi hjælpe din virksomhed med at komme i gang med rejsen, og skabe resultater.

Vi har mange års erfaring med at bygge lead motorer for en bred vifte af kunder og vi hjælper med at tiltrække, engagere og konvertere besøgende til varme leads.

Lead generering er et område som oftest kræver en kombination af indsatser, og netop her skaber vores Dynamic Marketing Framework®,en sammenhængende indsats, der driver vækst og øger konverteringsraterne.

Book et møde her

Den rigtige sammensætning, skaber de bedste resultater

For at opnå succes med leadgenerering er det afgørende at være til stede på de rigtige platforme, hvor dine kunder befinder sig. Det handler ikke kun om at vælge det mest populære sociale medie, men om at forstå, hvor din specifikke målgruppe er mest aktive og engagerede.

Nogle gange er det nødvendigt at kombinere flere kanaler for at opnå den bedste konvertering. For eksempel kan en kampagne starte med engagerende indhold på sociale medier, der vækker interesse og tiltrækker besøgende til din hjemmeside. Herefter kan du bruge e-mail marketing til at opretholde kontakten og levere mere målrettet indhold, der opfordrer til handling.

At kombinere forskellige kanaler som sociale medier, e-mail marketing, webinars og betalt annoncering sikrer, at du når dine kunder på flere berøringspunkter. Dette øger chancerne for, at de engagerer sig med dit brand og i sidste ende konverterer til leads eller kunder. Ved at forstå dine kunders adfærd og præferencer kan du skabe en sammenhængende og effektiv marketingstrategi, der maksimerer dit udbytte.

Læs mere om hvordan vi arbejder på tværs med marketing discipliner i vores Dynamic Marketing Framework® her.

Webinar

Beregnere

Whitepapers

Kurser

Det rigtige indhold

Det handler om at have tiltalende indhold, som repræsenterer en “gulerod”. Alle metoder har det tilfælles at din virksomhed er en vidensformidler og dermed også en autoritet indenfor dit område. Nedenfor er en række af de mest gængse typer indhold, som kan overvejes:

Whitepapers Formidling af værdifuld viden og indsigt, der tiltrækker interesserede læsere.

Webinarer Præsentationer, hvor din virksomhed kan demonstrere ekspertise og opbygge troværdighed og autoritet.

Interaktive beregnere Værktøjer, hvor brugerne kan beregne besparelser eller andre relevante tal, hvilket øger deres interesse og engagement.

Gratis kurser Uddannelsesmuligheder målrettet specifikke målgrupper, der øger engagementet.

Der er mange muligheder, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette løsning til din virksomhed og målgruppe.

Book et møde her

Optimer mængden af leads fra dit website

Konverteringsoptimering (CRO) er afgørende for at maksimere værdien af din webtrafik ved at øge andelen af besøgende, der udfører ønskede handlinger, såsom at udfylde en formular eller foretage et køb.

Med mange års erfaring inden for CRO arbejder vi med avancerede værktøjer som Hotjar for at forstå brugeradfærd og identificere muligheder for forbedring. Gennem detaljerede heatmaps, brugeroptagelser og feedback surveys kan vi visualisere, hvordan dine besøgende interagerer med dit website. Vi ser på websitehastighed, mobiltilgængelighed og meget mere.

Disse indsigter gør det muligt for os at optimere layout, navigation og indhold for at skabe en mere intuitiv og engagerende brugeroplevelse. Målet er at forbedre konverteringsraterne ved at fjerne barrierer, optimere UI/UX og skabe en gnidningsfri rejse for dine kunder, hvilket i sidste ende får din hjemmeside til at skabe bedre resultater.

Book et møde her

Mere viden

Kreativitet til en digital verden

Vi hjælper med at bygge fremtidens brands. Vi har mere end 10 års erfaring med at hjælpe mere end 250 danske og internationale brands med at indfri deres potentialer – og vi er stolte af hver og en.

Klar til at skille jer ud i jeres branche?

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, så tøv ikke med at række ud. Vi byder dig også altid velkommen på vores kontor med en masse gode idéer til, hvordan vi sammen kan løfte din virksomheds marketing.

"*" indicates required fields