Et kreativt mediebureau

MEDIAPOINT er et kreativt full-service reklamebureau, som siden 2011 har leveret skæddersyede løsninger til vores kunder. Som kunde bliver får du del i et erfarent og specialiseret team, der effektivt styrker din virksomheds konkurrenceevne og position på markedet.

Vi tror på at virksomheder handler om meget mere end bare produktet eller servicen. Derfor arbejder vi tæt sammen  for at forstå forretningsstrategi, interne værdier, kultur, fremtidsplaner og dine kunders behov og opfattelser. På den måde kan vi skabe sammenhængende og effektive løsninger på tværs af forskellige platforme

Vi har været i branchen siden 2011, og vi har lige siden vores start, arbejdet med hver kunde individuelt. Uanset om det handler om ny visuel identitet, website, digitale kampagner, videoproduktion, messer, tryksager, copywriting mm., så kan vi hjælpe dig med at realisere dine mål.

Vi glæder os til at arbejde sammen og løfte dit brand til nye højder.

Løsninger baseret
på jeres behov.

Vi brænder for at tænke nyt og udvikle spændende løsninger, der kan løfte vores kunders digitale markedsføring. Vi er vores kunders kreative sparringspartner, og vi er med på rejsen hele vejen fra idé til lancering af færdigt produkt. Igennem tæt dialog sætter vi os altid grundigt ind i kundens specifikke marked(er) og virkelighed, og vi tænker markedsføring som en helhed. På den måde kan vi levere løsninger, der er specialdesignet efter kundens ønsker. Det mener vi er vigtigt, da ingen forretning er ens.

Digital markedsføring
med fokus på kunderejsen

Vi tager udgangspunkt i hele kunderejsen – og hjælper med at bygge jeres marketingarkitektur i krydsfeltet mellem content, touchpoints, data og marketingteknologi, så I kan generere de rigtige leads, konvertere dem til kunder og skabe mere værdi i kundeporteføljen.

Kunderejsen har mange forskellige touchpoints, som tilsammen udgør den samlede interaktion, som  kunden har med en virksomhed. Vi står klar til at kortlægge og hjælpe på hele rejsen.

Interesseret i at høre mere?

Som kunde hos os er du sikret kompetent rådgivning om digital markedsføring af din virksomhed, og vi tager altid udgangspunkt i din strategi og forretningsmæssige mål.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak på vores kontor. Vi garanterer en god kop kaffe, capuccino eller te – og ikke mindst en masse kreative idéer til, hvordan vi sammen kan løfte din virksomheds digitale markedsføring.

Vores ydelser

Klar til at skille jer ud i jeres branche?

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed? Så tøv ikke med at række ud. Vi byder dig altid velkommen på vores kontor med en masse gode idéer til, hvordan vi sammen kan løfte din virksomheds marketing.

"(Required)" indicates required fields