SEO

Stå stærkt på
søgemaskinerne

Vi arbejder med alle aspekter af søgemaskineoptimering, fra det tekniske, monitorering af udviklingen og content-strategier og udførsel.

Et lille udvalg
af vores arbejde

Vi laver mange digitale løsninger i samarbejde med vores kunder. Det gælder både de store og små verdener. Fælles for alle er at kunden er i centrum. Du kan her dykke dig ned i et udvalg af vores digitale løsninger.

Grundstenene
for SEO

Med organisk markedsføring (SEO) kan du skabe synlighed og søgbarhed om dit produkt eller brand, og du kan med fordel benytte dig af vores ekspertise og specialistviden: Vi analyserer os frem til de bedste søgeord og optimerer din website eller -shop i henhold til disse, så du er sikret en solid digital markedsføring og kan være sikker på ikke at gå glip af de uvurderlige kundekliks. Vi laver også konkurrentanalyse, hvor de andre spillere i din branche analyseres i form af deres strategi og valg af søgeord, så vi kan optimere din digitale markedsføring.

Kontakt os
google Ads tilbydes som ydelse, stå stærkere op google

Skab de rette
forudsætninger

Et vigtigt parameter for Google såvel som andre søgemaskiner er hastigheden af ens hjemmeside, der er essentielt for ens ranking. Hastighedsoptimering er samtidig en vigtig faktor i forhold til at forbedre brugeroplevelsen på din hjemmeside. Vi arbejder altid målrettet mod, at dit website står teknisk knivskarpt, så både brugeroplevelse samt fastholdelse er i fokus, og på den måde sikres en høj SEO-værdi.

Den rette strategi

En god content-strategi kan hjælpe dig med at øge din SEO-placering ved at tiltrække flere besøgende og forbedre deres engagement med dit indhold. Fokusér på at skabe kvalitetsindhold, der er relevant for dine brugere og deres behov. Fokuser på relevante nøgleord og emner, der er vigtige for dit publikum, og sørg for at inkludere dem i dine tekster på en naturlig måde.

Det er en fordel at bruge forskellige typer af indhold, såsom tekst, billeder, videoer, infografikker og interaktive elementer, for at gøre dit indhold mere varieret og tiltrækkende. Endelig er det vigtigt at opdatere dit indhold regelmæssigt, så det forbliver aktuelt og relevant for dine brugere og forbedrer din placering i søgeresultaterne.

Google computer

Klar til at skille jer ud i jeres branche?

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed? Så tøv ikke med at række ud. Vi byder dig altid velkommen på vores kontor med en masse gode idéer til, hvordan vi sammen kan løfte din virksomheds marketing.

"(Required)" indicates required fields