Google Ads

Vælg en erfaren
Google Ads partner

Hos Mediapoint er vi Google Ads partnere og vores specialister er certificerede. Med flere års ekspertise i bagagen vejledes du hos os i den rette løsning i forhold til den kampagneopsætning, der passer dig og din forretning bedst, og vi hjælper dig i gang med samme. Vi vedligeholder samtidig dine kampagner i form af data fra analyser, hvorefter vi justerer og optimerer parametrene, så du opnår størst mulig værdi.

Et lille udvalg
af vores arbejde

Vi laver mange digitale løsninger i samarbejde med vores kunder. Det gælder både de store og små verdener. Fælles for alle er at kunden er i centrum. Du kan her dykke dig ned i et udvalg af vores digitale løsninger.

Hvorfor vælge
Google Ads?

Google Ads er en af de mest populære online annonceringsplatforme og kan være en fantastisk måde at nå ud til dit publikum og promovere din virksomhed. Google den mest populære søgemaskine i verden, og Google Ads giver dig mulighed for at få synlighed på toppen af søgeresultaterne. Dette kan øge trafikken til din hjemmeside og give dig mulighed for at nå ud til et bredere publikum.

Google Ads dig mulighed for at vælge forskellige annonceringsformater, herunder tekstannoncer, billedeannoncer, videoannoncer og shoppingannoncer. I samarbejde vælger vi de typer af annoncer, der bedst passer til din virksomheds behov. Vi måler effektiviteten af annoncer og justere annoncer, sammensætning og strategi løbende for at opnå bedre resultater.

Kontakt os

Lige til at gå til

Det er en omkostningseffektiv måde at markedsføre din virksomhed på. Du betaler kun for de klik, din annonce modtager, hvilket betyder, at du ikke spilder penge på annoncer, der ikke giver resultater. Det er en skalerbar annonceringsplatform, der kan tilpasses til forskellige budgetter og virksomhedsstørrelser. Uanset om du er en lille virksomhed eller en stor virksomhed, kan du drage fordel af dette og opnå større synlighed og konverteringer.

Klar til at skille jer ud i jeres branche?

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed? Så tøv ikke med at række ud. Vi byder dig altid velkommen på vores kontor med en masse gode idéer til, hvordan vi sammen kan løfte din virksomheds marketing.

"(Required)" indicates required fields