Video

Værdiskabende
content

Vi udvikler alle former for film – fra ambitiøse high-end produktioner over taktiske reklamespots og webfilm til explainere og informationsfilm, som gør målgrupperne klogere. Vi kan hjælpe med idéarbejde, konceptudvikling og storyboarding. Video er blevet en effektiv måde at differentiere sig på, samt komme ud med budskabet på en kreativ måde.

Et lille udvalg
af vores arbejde

Vi laver mange videproduktioner i samarbejde med vores kunder. Det gælder både de store og små verdener. Fælles for alle er at kunden er i centrum. Du kan her dykke dig ned i et udvalg af vores videoer og film her.

Stærke visuelle
værktøjer

Skal du i forbindelse med din digitale markedsføring bruge visuelt indhold, er vi de rette til jobbet: Vores kompetencer og erfaring med animationsfilm i 2D og 3D samt live-action-optagelser kan hjælpe dig med at få dit indhold og din vision ned på skærmen, om det så er i forbindelse med en firmavideo, interviews, SoMe eller noget helt fjerde – der er ikke noget, der er for stort eller småt.

Vi er stærke på koncepter og hjælper enormt gerne med den kreative proces, da vores ambition er at underbygge kundens eget brand og skabe værdi for din forretning med professionalisme og iøjefaldende løsninger.

Kontakt os
Filmhold, der filmer filmscene udendørs

Hvordan bør en video produceres?

Det er vigtigt at man får lagt den rigtige strategi bag en videoproduktion. Dette gør sig gældende lige meget hvilken type film, man skal producere.

Hos Mediapoint ved vi, hvor vigtigt det er med det rigtige forarbejde. Derfor udarbejder vi en produktionsplan, hvor vi sammen med dig får udviklet et script og handlinger, der skal filmes. På den måde sikrer vi at videoen får den rigtige tone of voice og at vi får de rigtige skud i kassen, når vi kommer ud og optager.

Har du styr på, hvordan du bør producere jeres næste video? Hvis ikke, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe jer med videoproduktion fra den spæde idé til I har fået videoen ud at leve på eksempelvis jeres hjemmeside og sociale medier.

Live action film

Live action film eller videoer i realtid er videoer, hvor der ikke er animerede elementer. Live action film er effektive til at vise dine produkter frem og fortælle historier omkring dig, dine kunder og dine produkter.

Live action film kan målrettes både mod kunder, internt, samarbejdspartnere og til rekruttering. Nogle af måder, der kan gøres ved er bl.a. i form af profilfilm, annonceringsvideoer, rekrutteringsfilm og meget andet.

Vi har produceret mange live action film i mange forskellige brancher og med forskellige formål. Skal vi også producere din?

Se flere cases

Animationsfilm

Animationsfilm er, modsat live action film, videoer der består af eller blot inkluderer animerede elementer. Animationsfilm kan være super effektive at benytte sig af, hvis man ønsker at illustrere noget, man ikke er i stand til fysisk. Derudover giver animationsfilm nye muligheder til at iscenesætte sine produkter og ydelser på en helt ny måde, der sætter sit brand i højsædet.

I takt med at AI og digitale værktøjer vokser stødt, så bliver mulighederne for animerede videoer endnu bedre. Dette kan bl.a. indebære specielle effekter, som din modtager vil huske. Og netop det er jo målet med en videoproduktion.

Vi har stor ekspertise i produktion af animationsfilm og står også klar til at hjælpe dig i mål med din(e) næste film.

Se flere cases

Klar til at skille jer ud i jeres branche?

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed? Så tøv ikke med at række ud. Vi byder dig altid velkommen på vores kontor med en masse gode idéer til, hvordan vi sammen kan løfte din virksomheds marketing.

"(Required)" indicates required fields