Online marketing

Kampagner,
der skaber vækst

Vi udarbejder strategi, designer og udfører kreative kampagner på vegne af vores kunder på søgemaskiner, sociale medier, nyhedsbreve, websites og meget mere. Vi arbejder med alle de førende digitale platforme og skaber sammenhængskraft i din kampagne: Google Ads, LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Pinterest, MailChimp, Klaviyo, ActiveCampaign m.fl. er alle platforme i vores værktøjskasse, og her lader vi ofte kampagnemålene, markedsmulighederne og kreativiteten definere den rigtige kanalsammensætning.

Et lille udvalg
af vores arbejde

Vi laver mange digitale kampagner i samarbejde med vores kunder. Det gælder inden for store såvel som små verdener. Fælles for alle er, at kunden er i centrum. Du kan gå på opdagelse blandt et udvalg af vores digitale kampagner.

Det rigtige indhold

Vi hjælper med at frembringe den kreative vision, udvikle content (både på skrift og visuelt i form af video, stills mv.), tænke nye vinkler for at skabe mest mulig vækst for dit brand, og vi rapporterer fra A-Z med performance af din digitale kampagne – selvfølgelig med højt engagement og konvertingsprocent som målsætning.

Vores in-house specialister har bred erfaring på tværs af kanalerne, og de kan rådgive om præcis den sammensætning, budgetfordeling og meget andet, som vil give mening for netop din virksomhed.

Den rigtige content-strategi

Fra sociale medier til nyhedsbreve, blogs og mange andre goder sager: Vi skaber stærkt og overbevisende indhold, som kan fremme din virksomheds online tilstedeværelse.

Vi hjælper dig med at planlægge, skrive, designe og producere indhold til alle kampagnestadier med tanke på nuancerne, vanerne og mulighederne i hver kanal, og hvordan dine målgrupper anvender dem. Dermed ikke bare lyder og ser dit indhold godt ud – det er decideret målrettet algoritmerne og konverteringspotentialet på den givne platform.

I tæt samarbejde med vores kunder sammensætter vi den helt rigtige content-strategi til alle budgetter, og vi assisterer i at føre effektive kampagner ud i livet.

Kontakt os
Computer og iphone der viser sociale medier

Hvilke kanaler er de
rigtige for mig?

Kanalerne for marketing er i konstant bevægelse og har alle hver deres styrker. Vi gør en dyd ud af at være objektive i forhold til kanalvalg, da brugerdemografier, værktøjer på de enkelte platforme, CPM-priser og meget andet konstant er i bevægelse.

Ud fra blandt andet kampagnes KPI’er og demografi sammensætter vi det rette kampagnemix, der er med til at nå jeres målsætninger. Vi anvender forretningsforståelse og erfaring til at sammensætte det rigtige kanalvalg til vores kunder, og vi skaber kreative kampagner, der engagerer og konverterer blandt det brede publikum eller blandt din virksomhedsniche.

Fang og fasthold dine kunder med effektiv e-mail marketing

Med e-mail marketing kan du fastholde kunder og samtidig øge jeres salgstal. Det er et af de billigste marketingsværktøjer, og kan i høj grad sikre dig mod sårbare udsving fra andre marketingsplatforme.

Ved at skabe E-mail marketing, som inspirerer, er relevante og taler direkte til dine nuværende og potentielle kunder, vil du opleve, at dine kunder bliver mere loyale og engagerede. Ved at kommunikere direkte til kundernes indbakke med personlige og relevante budskaber, kan du opbygge stærkere relationer og styrke loyaliteten.

Det giver dig mulighed for at fastholde eksisterende kunder og tiltrække nye, hvilket kan have en positiv indvirkning på din forretning.

E-mail markedsføring kan være alt fra generiske traditionelle nyhedsbreve, til unikt og personligt materiale du baserer på dine kunders kontaktdata. Via e-mail marketing automation kan du segmentere dit indhold og sikrer, at kunder bliver mødt af det rette indhold på det rette tidspunkt.

Kvinde der taler om online marketing foran gruppe

Den lead genererende marketingsarkitektur

Uagtet hvilken virksomhed du har, bør fokus på indsamling af nye leads altid være i fokus. Det er vigtigt at have en strategi for, hvordan du opsamler og generer leads, der sikrer, at du får mest muligt ud af dine digitale (og fysiske) indsatser.

Leadgenerering kan ske på mange forskellige platforme, og det er derfor vigtigt, at hele din marketing spiller sammen. Fra forskellige formularer og pop-ups på hjemmesiden, kampagner på de sociale medier til de trykte materialer i butikker eller på messestande. Kun fantasien sætter grænser.

Klar til at skille jer ud i jeres branche?

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed? Så tøv ikke med at række ud. Vi byder dig altid velkommen på vores kontor med en masse gode idéer til, hvordan vi sammen kan løfte din virksomheds marketing.

"(Required)" indicates required fields