Digitale løsninger

Digitale løsninger
baseret på jeres behov.

Hos Mediapoint er kunderejsen altid i centrum. Vi har samlet kreative og tekniske færdigheder, marketingskompetencer og meget mere for at sikre, at vores digitale løsninger giver dig de bedste resultater. Det sikrer webløsninger, der engagerer og i sidste ende skaber synlig vækst for din forretning. Vi arbejder med alt fra corporate websites, landingssider, kampagnesites, e-learning platforme, brugercentrisk UI/UX design, applikationsdesign og meget mere i samhørighed med vores øvrige kompetenceområder.

Et lille udvalg
af vores arbejde

Vi laver mange digitale løsninger i samarbejde med vores kunder. Det gælder inden for store såvel som små verdener. Fælles for alle er, at kunden er i centrum. Du kan gå på opdagelse blandt et udvalg af vores digitale løsninger.

Kunderejsen driver din forretning

Vi starter altid med at sætte os ind i og forstå din organisation, mål, målgrupper og deres forventninger samt adfærd – og hvordan din webløsning indgår i det hele. Derefter ser vi på konkurrenterne og etablerer kontekst og benchmarks for dit websteds funktioner, så vi kan overgå disse standarder og opnå målene. Vi mener, at det handler om at være målrettet, brugercentreret og brand-stærk. Forskellen ligger ofte i detaljen, og det er heri, at designs går fra at være pæne til smukke som skaber oplevelser, der konverterer.

Resultatet er websites, der både er flotte, teknisk stærke, og som fungerer på tværs af devices – og ikke mindst skaber resultater, der er målbare for din forretning.

Mockup af hjemmeside for Arkitektfirmaet Hovaldt

Løsninger, der
skaber resultater

Når det gælder webløsninger, starter vi altid med at skitsere hele rejsen med et website på flowcharts, hvilket sikrer et fælles billede af, hvordan løsningen ender med at tage sig ud. Det sikrer samtidig, at alle områder fra start til slut er talt igennem, således gennemtænkt strategi driver design og kode (og ikke omvendt). Vi laver herefter designs fra A-Z, som sikrer en hands-on, visuel gennemgang af slutproduktets udformning.

Digitale løsninger
baseret på jeres behov

Vores arbejde tager udgangspunkt i kunderejsen og hjælper med at websitet spiller sammen med resten af jeres marketingsarkitektur. Synergien er vigtig for at kunne genere leads, konvertere dem til kunder og skabe merværdi i kundeporteføljen, der kan sikre det bedst mulige afkast for din virksomhed.

Til webløsninger arbejder vi primært i WordPress, som er en platform, der er valgt ud fra dens høje brugervenlighed, alsidighed i forhold til funktionalitet og ikke mindst skalérbarhed samt mulighed for integration med tredjeparter.

Eksempler på elementer der kan indgå i digitale løsninger, kan være:

  • Corporate websites
  • Landingssider
  • Kampagnesites
  • E-learning platforme
  • Brugercentrisk UI/UX design
  • Applikationsdesign
  • Website optimeringer
Mockup af hjemmeside for Gatehouse maritime

Klar til at skille jer ud i jeres branche?

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed? Så tøv ikke med at række ud. Vi byder dig altid velkommen på vores kontor med en masse gode idéer til, hvordan vi sammen kan løfte din virksomheds marketing.

"(Required)" indicates required fields