Identitet

Virksomhedens
ansigt udadtil

Jo mere veldefineret dit brand er, desto mere tilbøjelige er kunderne til at handle hos dig. En visuel identitet er virksomhedens ansigt udadtil. Den visuelle – eller grafiske – identitet sætter rammerne for samspillet mellem virksomhedens logo, farver, typografi, illustrationer, fotos og andre visuelle kendetegn.

Et lille udvalg
af vores arbejde

Vi laver mange visuelle og grafiske identiteter i samarbejde med vores kunder. Det gælder inden for store såvel som små verdener. Fælles for alle er, at kunden er i centrum. Du kan gå på opdagelse blandt et udvalg af de visuelle og grafiske identiteter her.

En identitet,
der skaber indtryk

Vi har mange års erfaring med at være med helt fra start: Fra det spæde logodesign til de brede penselstrøg, som definerer og differentierer en virksomhed fra konkurrenterne.

Vi sætter os ind i det strategiske for virksomheden og forlænger visionen gennem kreative linjer, så du sikres en ensartet og genkendelig profil – som dine kunder vil huske. Kontakt os

Identitet for Mediapoint

Udvikling
af logo

En central del af en visuel identitet er logoet. Som digitalt marketingsbureau har vi gennem tiden designet en lang række logoer, og vi brænder for arbejdet med at skabe løsninger, som underbygger virksomheder, organisationer og produkter.

Branding
services

Branding handler om at skabe et unikt og genkendeligt brand, som adskiller sig fra konkurrenterne. En vellykket strategi kan øge kundeloyaliteten og skabe en positiv opfattelse af virksomheden. Det er vigtigt at opretholde konsistens i branding på tværs af forskellige kanaler og touchpoints for at skabe en ensartet oplevelse for kunderne.

Vi kan hjælpe med mange områder herunder:
– Logo design
– Visuel identitet
– Brand book
– Farvepalette
– Typografi
– Brand strategi

Process omkring logo - identitet for firma

Klar til at skille jer ud i jeres branche?

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed? Så tøv ikke med at række ud. Vi byder dig altid velkommen på vores kontor med en masse gode idéer til, hvordan vi sammen kan løfte din virksomheds marketing.

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter