Website til Sciteq

For den århusianske virksomhed SCITEQ, har vi været totalleverandør af deres nye engelsksprogede website, hvor vi i tæt samarbejde med kunden har udviklet det visuelle design samt al content på sitet. Projektet er resulteret i et website, som giver kunden en markant profil, der skiller sig ud.

På websitet er der lavet et særligt afsnit, hvor produkterne kan opleves i en 360-graders visning (360º 3D) med klikbare hotspots, videoer og udvidet produktinformation. Dette er lavet i samarbejde med CAdesign, som har forestået 3D-delen af opgaven.

Sciteq website design
Sciteq website design
Identitet
#8c1b2f
#16222a
#212e37
#087e8b
#efebe9
Branding Branding
Identitet Identitet

Tryksag til SCITEQ

Udover at levere det nye website, så har vi designet et nyt katalog, som supplerer websitet i forhold til design og indhold. Formålet med kataloget er, at det kan deles ud i forbindelse med messer samt i øvrige sammenhænge med virksomhedens kunder.

Kataloget, der er på engelsk, er en fysisk tryksag, som indeholder sagsmappeomslag og udstandsede slidser til visitkort. Forsiden er desuden spotlakeret, hvilket giver kataloget et særligt eksklusivt udtryk.

Sciteq katalog

Klar til at skille jer ud i jeres branche?

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed? Så tøv ikke med at række ud. Vi byder dig altid velkommen på vores kontor med en masse gode idéer til, hvordan vi sammen kan løfte din virksomheds marketing.

"(Required)" indicates required fields

Tilbage til cases