Når det visuelle er afgørende

Vi har i mange år haft fornøjelsen af et tæt samarbejde med Arkitektfirmaet Hovaldt, og da deres seneste website, som vi udviklede i 2015, havde brug for en opdatering, var kreativiteten i højsædet, og ideerne mange.

Et centralt fokus for det nye site var at præsentere projekterne i centrum. Dette blev opnået ved brug af store billeder og præcise, kortfattede tekster – sammen med et light touch-up på virksomhedens visuelle identitet.

Sitet blev designet fra bunden og op, og efterfølgende blev det implementeret i CMS-systemet WordPress. Resultatet blev et website, hvor de smukke projekter kunne skinne klart igennem, og hvor skærmpladsen blev udnyttet optimalt – uanset om sitet besøges fra en computer, tablet eller mobiltelefon.

Identitet
#a69480
#f6f5f1
#98abb9
#010101
Reference

MEDIAPOINT har været en god samarbejdspartner i udviklingen af vores nye hjemmeside. De har været lyttende og kreative i deres arbejde og været gode at spare med ift. de ideer, vi har haft. Hurtig respons og tilretninger under processen har gjort, at vi hurtigt har fået færdigbearbejdet hjemmeside. Vi er glade for der færdige resultat og har allerede modtaget mange positive tilkendegivelser fra vores kunder og samarbejdspartnere.

 

– Charlotte Bisgaard

Klar til at skille jer ud i jeres branche?

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed? Så tøv ikke med at række ud. Vi byder dig altid velkommen på vores kontor med en masse gode idéer til, hvordan vi sammen kan løfte din virksomheds marketing.

"(Required)" indicates required fields

Tilbage til cases