Website til Madværkstedet

Til Madværkstedet har vi udviklet en 100 % skræddersyet løsning, som består af et online univers fyldt med inspiration til alle, der arbejder professionelt med mad.

I tæt samarbejde med kunden har vi med websitet skabt et nyt digitalt mødested, hvor professionelle madentusiaster bl.a. kan finde opskrifter, nyheder, produkter, inspiration, events og meget mere på tværs af de fødevarebrands, som står bag Madværkstedet.

webløsning for madværkstedet
Identitet
#000000
#292929
#707070
#f2f2f2
#ffffff
Branding Branding
Responsive Mobiludgave

En del af et særligt interessefællesskab

Med Madværkstedet Online har vi gjort det muligt for professionelle madentusiaster at blive en del af et særligt interessefællesskab. De leverandører, som deltager i projektet, kan via egen administratorkonto oprette alt lige fra produkter (via integration med  GS1’s  produktdatabase), opskrifter, nyheder og andet – alt sammen for at skabe inspiration på tværs af landets professionelle køkkener.

På websitet kan brugerne oprette en konto, hvor de bl.a. kan lave en personlig inspirationsmappe med opskrifter og andet godt materiale fra Madværkstedet.

Mobilversion af webløsning for Madværkstedet

Klar til at skille jer ud i jeres branche?

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed? Så tøv ikke med at række ud. Vi byder dig altid velkommen på vores kontor med en masse gode idéer til, hvordan vi sammen kan løfte din virksomheds marketing.

"(Required)" indicates required fields

Tilbage til cases