Et skræddersyet website der fremhæver virksomhedens kompetencer

Kærsgaard A/S har fået udviklet et skræddersyet website, der effektivt præsenterer deres cases og services. Vi har valgt en minimalistisk tilgang til designet for at sikre, at besøgende på krsgaard.dk nemt kan finde det, de leder efter. Brugeroplevelsen er gennem fokus, og farver og typografi nøje tilrettelagt for at afspejle Kærsgaards brandidentitet og værdier om kvalitet og professionalisme.

Websitet har særligt fokus på de visuelt imponerende cases, der tydeligt viser det omfattende arbejde, Kærsgaard har udført for deres kunder og fremhæver de kompetencer, virksomheden tilbyder.

Kærsgaard A/S er en familieejet stål- og smedevirksomhed med over 90 års erfaring inden for udvikling, produktion og montage af stålkonstruktioner. Gennem årene har Kærsgaard A/S opnået ekspertise og tillid på markedet, og deres engagement i kvalitet og håndværk er tydeligt i hvert eneste projekt, de håndterer.

webløsning for Kærsgaard
webløsning for Kærsgaard
Identitet
Skrifttype på webløsningen for Kærsgaard
skrifttype der bliver benyttet på webløsning til kærsgaard skrifttype der bliver benyttet på webløsning til kærsgaard skrifttype der bliver benyttet på webløsning til kærsgaard
#ef6c00
#212121
#2e2e2e
#ffffff

Klar til at skille jer ud i jeres branche?

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed? Så tøv ikke med at række ud. Vi byder dig altid velkommen på vores kontor med en masse gode idéer til, hvordan vi sammen kan løfte din virksomheds marketing.

"(Required)" indicates required fields

Tilbage til cases