Elegante fødevarer i en digital verden

Vi har i samarbejde med vores gode partner, Good Food Group, udviklet et nyt koncernwebsite, der samler de mange velkendte brands, som virksomheden er kendt for.

Websitet er målrettet flere forskellige målgrupper – både forbrugere og professionelle, der arbejder med mad. Dette er opnået gennem en overskuelig opdeling mellem forbrugere og professionelle, hvor de kan finde relevant indhold såsom produktinformation, opskrifter, koncerninformation og meget mere.

Hjemmesiden støtter også virksomhedens branding over for ansøgere gennem en omfattende karrieresektion, hvorfra gruppen kan rekruttere nye talenter.

Overordnet har vores ambition været at fremvise de mange lækre løsninger, som virksomheden udvikler og producerer – og samtidig få smagen og kvaliteten til at skinne igennem på skærmene hos de besøgende.

Identitet
#89201f
#f5eedf
#eae7e2
#516f57
#efefef
Branding Branding

Klar til at skille jer ud i jeres branche?

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed? Så tøv ikke med at række ud. Vi byder dig altid velkommen på vores kontor med en masse gode idéer til, hvordan vi sammen kan løfte din virksomheds marketing.

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Tilbage til cases