Mod nye højder

Gatehouse Satcom’s vision var klar. At få etableret en stilsikker og ren online profil, som gav en genkendelig og unik profil. Vi fik derfor fornøjelsen af at opsætte et komplet nyt website, som tog afsæt i virksomhedens nøje definerede designmanual, med plads til små visuelle finesser og et selvsikkert brug af store og flotte billeder.

Website forside for Gatehouse SatCom
Website underside for Gatehouse SatCom
Reference

Vi gik i efteråret 2022 på jagt efter et bureau, der kunne forløse vores drømme om en ny hjemmeside, der både visuelt, funktionelt og marketingmæssigt kunne danne udgangspunktet for vores digitale fremtoning. Blandt flere gode mulige bureauer valgte vi MEDIAPOINT. Valget faldt på netop MEDIAPOINT af flere årsager. De havde en meget pragmatisk tilgang til opgaven, tog ansvar for og gjorde opmærksom på emner vedr. hjemmesidens opbygning, som vi ikke selv havde overvejet, samt en generelt troværdig, ærlig og engageret fremtoning. Disse antagelser levede de til fulde op til gennem processen for udvikling og levering af hjemmeside. MEDIAPOINT har formået at oversætte vores krav til design og funktion på bedste vis, så vi i dag står med en hjemmeside, vi er utroligt stolte af rent visuelt, men som også er nem at arbejde med i det daglige og har et velgennemtænkt set up i forhold til fx SEO. Alt i alt får MEDIAPOINT vores varmeste anbefalinger.

 

– Anne Lundsted Wulff, Gatehouse Satcom

Klar til at skille jer ud i jeres branche?

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed? Så tøv ikke med at række ud. Vi byder dig altid velkommen på vores kontor med en masse gode idéer til, hvordan vi sammen kan løfte din virksomheds marketing.

"(Required)" indicates required fields

Tilbage til cases