Ved videoproduktionen stod vi blandt andet for al koordinering mellem interviewpersoner, udarbejdelse af produktionsplan herunder konceptudvikling og storyboard samt sørgede for, at videoerne blev produceret med professionelt udstyr. Hele forløbet foregik i tæt samarbejde med kunden, så det færdige resultat netop blev som ønsket.

 

Vi sætter en ære i at skræddersy unikke løsninger, der opfylder vores samarbejdspartneres specifikke behov.

REFERENCE

”I forbindelse med samarbejdet med MEDIAPOINT blev vi taget særdeles godt om, og MEDIAPOINT har formået at ”læse” mellem linjerne. De har sat ord, tanker, ideer og handling til live ud fra vores ønsker og beskrivelser. MEDIAPOINT har været ekstremt gode til løbende at inddrage og orientere os om den løbende proces og kordinere aftaler med alle parter, som har været en del af projektet. Endeligt må vi også sige, at vi under hele samarbejdet har talt med glade, smilende og professionelle medarbejdere, der har gjort alt nemt og gnidningsfrit for os. Vi siger tak for samarbejdet og glæder os til det næste projekt.”

Thomas Ero Bach, Key Account Manager

Klar til at skille jer ud i jeres branche?

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed? Så tøv ikke med at række ud. Vi byder dig altid velkommen på vores kontor med en masse gode idéer til, hvordan vi sammen kan løfte din virksomheds marketing.

"(Required)" indicates required fields

Tilbage til cases